Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3568 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
dorzućmy jeszcze do tego ,,moherowe berety,, gdzie nawet z wiary w Polsce robi się kaskę, a naród ociemniały łyka te bzdury takie jak spotkania z ojcem Rydzykiem, to że jeden z drugim nie ma za co żyć to nie ważne, ważne że dekoder Trwam sobie kupi , a ojciec z Torunia tylko zaciera ręce- właśnie taka jest Polska-chore myślenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Hej Oferuję polsko-norweskie tłumaczenia przysięgłe, CV i nie tylko. Zachęcam do kontaktu na tlumacz@multinor.no lub pod nr tel.: z Polski + 48 (58) 743 07 53 lub z Norwegii + 47 21 999 409
Zgłoś wpis
13 Posty
Ania Makowiecka
(Ania Mak)
Wiking
Hej - hyba możesz mi paru informacji undzielić: jestem nauczycielem niemieckiego - szukam pracy w Norway - na początek jakiejkolwiek, żeby się jezyka nauczyc. No ale szukajac przez Internet - widzę, że szanse marne. czy ma sens w ciemno jechać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Makowiecka
(Ania Mak)
Wiking
Ania Mak napisał:
Hej - chyba możesz mi paru informacji undzielić: jestem nauczycielem niemieckiego - szukam pracy w Norway - na początek jakiejkolwiek, żeby się jezyka nauczyc. No ale szukajac przez Internet - widzę, że szanse marne. czy ma sens w ciemno jechać?
Sorry za lierowke...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Makowiecka
(Ania Mak)
Wiking
Oj, mase1, rację masz całkowitą - zazdroszczę Ci, że z tak dalekiego miejsca to widzisz.... Wklep sobie do google aneta Żukowska i będziesz wiedział, co mnie w naszej ojczyżnie spotkało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok